NYITVATARTÁS:
Péntek:14.00-17.00
Hétvége: 11.00-17.00
Turistaszezonon kívül: előzetes bejelentkezés alapján


ELÉRHETŐSÉG:
Telefon: 06-70-311 0169
e-mail: info@fetzerpince.hu


HÍRLEVÉL: Feliratkozás


Facebook oldalunk


Etyeki Borút Egyesület minősített tagja

Svábbor 2016

Felhasznált szőlő (2016):
Hagyományos művelésű vegyes fehér szőlők: zöld-dinka, mézes fehér, Frechschlamper, budai zöld, piros szlanka, pölöskei muskotály, Etyek (Öreghegy).

Alkohol tartalom: 12.0 v/v%
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 11-12 °C

Svábok által a XIX. században telepített vegyes, fehér szőlőkből: hideg erjesztéssel készült. Könnyű testű, gyümölcsös illatjegyeket mutató, beszélgetős bor. A mindennapok bora. Ajánljuk pl. juhtúrós, szalonnás, hagymás vacsora mellé.

Chardonnay 2016

Felhasznált szőlő (2016):
100% Chardonnay, Etyek.

Alkohol tartalom: 13.0 v/v%
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 11-12 °C

Az etyeki meszes talajnak köszönheti élénk, finom savösszetételét és különlegesen kellemes íz-harmóniáját. Illatában zöld gyümölcsök uralkodnak, ízében a birsalma és az egres jegyeit hordozza. A halakból, szárnyasokból készült ételekhez ajánljuk.

Kékfrankos rozé 2016

Felhasznált szőlő (2016):
100% Kékfrankos, Etyek.

Alkohol tartalom: 12.0 v/v%
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 8-10 °C

Illatában határozott piros gyümölcsök, ízében ropogós savak, friss üdeség jellemzi. Jól behűtve kellemes nyáresti frissítő lehet. Főtt-párolt sertéshúsokhoz, hideg sültekhez, zöldség- és krémlevesekhez ajánljuk.

Barát cuvée 2016

Felhasznált szőlő (2016):
50% Chardonnay, 50% Szürkebarát, Etyek.

Alkohol tartalom: 13.0 v/v%
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 12-13 °C

A Chardonnay elegáns, trópusi gyümölcsös ízét a kissé fűszeres, gyümölcsös Szürkebarát egészíti ki. Fehér húsok, hal vagy pizza kísérőjeként ajánljuk.