A bortermelést családi vállalkozásként
kezdtük el 2000-ben. Etyeki termőhelyről származó szőlőkből készült
borainkat hagyományos pincében készítjük, fahordóban és bortároló tartályokban.
A termésmennyiséget a minőség érdekében erősen korlátozzuk. Borainkat a magas követelményeknek megfelelően hagyományos és új eljárások ötvözésével állítjuk elő. Családunk számára az a fontos, hogy boraink
varázsa mind barátainknak, mind törzsvendégeinknek, mind
a véletlenül betérő vándornak örömet, kellemes perceket nyújtson. Vendégeink
megelégedettsége jelenti az igazi örömöt számunkra.
Több mint 100 éves, hagyományos sváb-présházunkban szeretettel várunk miden kedves borszerető vendéget.
Egyénileg és csoportosan is megkóstolhatják igényesen elkészített
borainkat, borfalatok kíséretében. Présházunkban, illetve az udvaron kialakított
barátságos, hangulatos környezetben csoportok részére (24 fő) étkezési
lehetőséget is tudunk nyújtani. Magyar és sváb ételkülönlegességek közül
választhatnak, előzetes egyeztetés alapján. A présházunk udvarán kialakított
grill-sarok lehetőséget nyújt arra, hogy vendégeink akár saját, hozott
alapanyagjaikból készíthessék el finomságaikat, megvendégelhessék baráti
társaságukat.
Képek a présházról: Ugrás a galériához